BREAKING

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Διήμερο μνήμης για τον Παύλο Φύσσα και μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα (18-19 Σεπτεμβρίου)

Στις 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες.
Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο για να αρχίσει η έρευνα και οι συλλήψεις για μέλη και στελέχη της ΧΑ. Με σχετική ανακοίνωσή τους στο facebook, στο αντίστοιχο event εδώ, η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα καλούν σε ένα διήμερο μνήμης που θα κορυφωθεί με μία μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών στο Σύνταγμα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«ΕΜΕΙΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ »KILLAH P» ΦΥΣΣΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Δεν Ξεχνάμε ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
-
–ΠΕΜΠΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ–
14:00-15:00 – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
15:00-16:00 – ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΑΣ.
18:00 ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
-
–ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ–
17:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΝΑΡΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
Στη συναυλία μέχρι στιγμής θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Killah P (E-13/ΝΤΟΠΑΖ 18120) Άλλος κόσμος, Γιοκαρίνης Γιάννης, Γραμμένος Σπύρος, Ζιώγαλας Νίκος, Κακό Συναπάντημα, Λορίδης Περικλής & Εραστές του Ονείρου, Μίχος Αλέξανδρος, Νικολάου Γιάννης & Λαθρεπιβάτες, Ναουσανάκης Πέτρος, Πουλικάκος Δημήτρης, Ρίζος Απόστολος, Σπυριδούλα, Στόκας Μπάμπης, Σαγρής Τάσος (ποίηση), Υπόγεια Ρεύματα, Χαρούλης Γιάννης, 12 microcuts circassian, eden demise, Furor Human, Magic de Spell, mr Highway band, One leg mary, Panx Romana, Rat race, Rita Moss, Semen of the sun, The last Drive, Vlastur full band, Loyal t & bboys (tribute appearance) και άλλοι καλλιτέχνες έκπληξη…

About " "

Άφησε το σχόλιό σου
 
Copyright © 2013 Αλληλεγγύη Πειραιά
Design by FBTemplates | BTT